Cliëntenraad

Waarom een cliëntenraad?
Onze visie is warme zorg aanbieden voor een menswaardig bestaan. Wij streven naar een optimale zorg- en dienstverlening, waarin de belangen van de cliënten centraal staan.

Wij hebben daarom een cliëntenraad in het leven geroepen om onze organisatie hierin te ondersteunen en de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening mee te bewaken. Hierbij worden de Richtlijnen van de Landelijke Organisatie Cliëntenraden ofwel LOC gevolgd.

Hoe is de cliëntenraad samengesteld?
Onze cliëntenraad bestaat momenteel uit 3 leden, te weten Micha van Acker (voorzitter), Mario Farber en Linda Pieters-Gorissen (cliëntenraad ondersteuner). Vanuit het LOC is een onafhankelijke cliëntenraad ondersteuner toegewezen.

Wat doet de cliëntenraad voor u?
Onze cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten. Er is regelmatig overleg met de directie over uiteenlopende onderwerpen die invloed hebben op de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Denk hierbij aan veiligheid, gezondheid, wonen, maaltijden, maatschappelijke bijstand en ontspanningsactiviteiten. Ook heeft onze cliëntenraad aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de (geestelijke) gezondheidszorg.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over medezeggenschap in de zorg en de bevoegdheden van de cliëntenraad? Bezoek dan www.loc.nl

Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag of op- of aanmerkingen over onze zorg- en dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van onze cliënten. Dit kan op onderstaande manieren:

RGGT BV
T.a.v. de cliëntenraad
Australiëlaan 23, 6199 AA Maastricht-Airport
+31 -(0)618629013
Mail: clientenraad@robgorissengtb.nl

Deel deze post

Andere berichten